Dohan MM-kisat

Lähde mukaan Yleisurheilufanit ry:n matkalle MM-kisoihin Dohaan syys-lokakuun vaihteessa 2019. Hyvä tunnelma ja toimivat matkajärjestelyt tulevat tekemään eksoottisen Qatarin reissusta kaikin puolin mukavan ja upean elämyksen.

LISÄETU, KUN VARAAT KON-TIKIN MATKAN DOHAAN ENNEN 12.4.2019:

Varaa Dohan fanimatkasi 12.4. mennessä ja saat erikoisetuna Almost@home lounge voucherin. Se oikeuttaa sinulle 3h vierailuajan mukavassa loungessa ennen Dohan lennon lähtöä. Nautiskele rauhassa ja virittäydy näin kisatunnelmiin jo lentokentällä. Vouherin arvo 48 €.

Matkavaihtoehdoista löydät varmasti itsellesi sopivan paketin, joko koko kisojen ajaksi tai lyhyemmälle ajalle. Matkaohjelmaan tulee liittymään kisojen lisäksi tutustumista Dohaan, sillä kisatapahtumat ovat tällä kertaa iltakilpailuina, joten päiviin saadaan toteutettua fanitilaisuuksia Suomen joukkueen kanssa sekä mielenkiintoisia tutustumisretkiä Dohaan. Stadion on katettu ja ilmastoitu, joten vaikka lämpöä tuohonkin aikaan Qatarissa vielä riittää, niin katsojille ja urheilijoille on järjestetty miellyttävät oltavat.

Kon-Tikin matkavaihtoehdot löydät täältä: https://www.kontiki.fi/matkat/dohan-yleisurheilun-mm-fanimatka/

Myös Matkatoimisto Heta järjestää matkan Dohaan. Heidän matkansa ovat pitkälti räätälöityjä ja niistä voit kysyä Kirsi-Marja Saloselta puh. 050-377 1111